NL FR

UK

 
M&m ServicesM&m ServicesM&m ServicesM&m ServicesM&m ServicesM&m ServicesM&m ServicesM&m Services

 

We bieden hiervoor geen standaard formule aan. Iedere klant is uniek, dus wordt er telkens in samenspraak gekenen hoe we te werk gaan, wanneer er gebeld wordt, hoe het gesprek opgebouwd wordt, hoe de opvolging gebeurt, enz. Op deze manier worden wij echt een verlengstuk van uw bedrijf.
M&m Services
Contacteer Marleen Bovijn voor meer informatie.

LEAD GENERATION

Voortdurend nieuwe contacten leggen is essentieel voor de gezondheid van uw bedrijf. Zo garandeert u niet alleen uw inkomsten op dit moment, maar vooral ook de rentabiliteit op middellange en lange termijn.

Maar prospectie is een tijdrovende bezigheid, waardoor er soms te weinig tijd overblijft voor de echte verkoopsgesprekken en voor het afwerken van de lopende projecten. M&m Services kan u daarbij helpen.

M&m Services is synoniem voor kleinschalige, gespecialiseerde projecten, vaak met een hoge complexiteit. Een typisch voorbeeld hiervan is het maken van afspraken in bepaalde niche markten of voor gespecialiseerde producten of diensten. Onze klanten hebben vaak rechtstreeks contact met de operator die voor hen belt, waardoor beiden al snel uitstekend op elkaar ingespeeld raken en we kort op de bal kunnen spelen.

Enkele voorbeelden van taken die wij van u over kunnen nemen :

  • Uitzoeken wie uw gesprekspartners zijn binnen een bepaalde doelgroep;
  • Deze mensen contacteren en hen trachten te overtuigen om een afspraak te maken met u;
  • Telefonisch informatie verzamelen over het bedrijf, de structuur, de producten, enz.;
  • Opvolgen van uw commerciële contacten;
  • Contacteren van mensen die een (elektronische) mailing ontvangen hebben;
  • ...

Op technisch vlak opteren wij bewust voor een manuele manier van werken, waarbij de nummers niet door de computer gevormd worden, maar door de operator zelf. Ervaring en vergelijkende testen hebben uitgewezen dat dit aanzienlijk betere resultaten geeft: de operator moet een grotere diversiteit aan handelingen uitvoeren en blijft dus alerter. Zo voorkomen we dat de operator vervalt in een routine die zorgt voor vervlakking en een gebrek aan enthousiasme aan de telefoon.

Door de nauwe samenwerking in een klein team wordt de operator ook nauwkeurig opgevolgd en is er een permanente bijsturing mogelijk. Anderzijds kan de operator ook op elk moment beroep doen op collega's als dat nodig is.

 

VERTEGENWOORDIGERS

Heeft u voor een beurs, een seminarie of een andere gelegenheid behoefte aan een extra vertegenwoordiger? Neem dan snel contact met ons op, want ook daarbij kunnen wij u helpen. Wij hebben vertegenwoordigers ter beschikking die ervaring hebben in uiteenlopende sectoren en die kunnen inspringen waar nodig.

There are no problems, only solutions!

  M&m Services - Derbystraat 31 - 9051 Sint-Denijs-Westrem - +32 9 241 76 76